MAKTAB MATEMATIKA DARSLARIDA BO’SH O’ZLASHTIRUVCHI O’QUVCHILARNING BO’SHLIQLARINI TO’LDIRISHDA ULARNING TEMPERAMENT XUSUSIYATLARINI XISOBGA OLIB YONDASHISH - Ismatov Normurod Asatulla o’g’li; Bayzaqov Maxmud Baxodir o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada maktab matematika darslarida bo’sh o’zlashtiruvchi o’quvchilarning bo’shliqlarini to’ldirishda temperament xususiyatlaridan kelib chiqib yondashish bo’yicha metodik ko’rsatmalar va tavsiyalar berilgan. Temperamentning to’rt xil turiga mansub o’quvchilar bilan qanday ishlash bo’yicha metodik ko’rsatma berilgan hamda misol va masalalar ko’rsatilgan.