РАҚАМЛАШТИРИШ ШАРОИТИДА ИНВЕСТИЦИОН ФАОЛИЯТИНИ МОЛИЯЛАШТИРИШНИ ЙЎНАЛИШЛАРИ - Imomkulov Tulkin Burhonovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: Мақолада инвеститция фаолиятни самарали амалга оширишда молиявий тартибга солувчи механизмларини жорий этиш акс эттирилган. Мамлакатмизда асосий капиталга хорижий инвеститцияларни жалб қилишни замонавий усуллар жорий этишни ривожлантириш зарурияти мақолада ўз аксини топган.