OLIY TA’LIM BITIRUVCHI BOSQICH TALABALARIDA BOSHQARUVCHANLIK LAYOQATINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK OMILLARI - Raxmonova Gulbonu Yunus qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya:Bugungi kunning eng dolzarb muammolardan biri oliy oʻquv yurtlaridagi ta’lim-tarbiya ishlari samaradorligini keskin oshirishdan iborat. Oliy oʻquv yurtlaridagi ta’lim-tarbiya jarayonlari samarali amalga oshirish uchun talabalar bilan oʻqituvchilar oʻrtasida uzluksiz ta’sir oʻtkazish hukm surishi lozim.