HORIJIY MAMLAKATLARDA OBYEKTLARNING MUHANDISLIK- TEXNIK HIMOYALANGANLIGINI TASHKIL ETISHNING TEXNIK YECHIMLARI - Jalolov Alisherjon Abduhomid o’g’li; Rajabov Oybek Otaboyevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasi qo‘riqlanayotgan obyektlarning kirish-chiqish jarayonini nazorat qiluvchi va boshqaruvchi tizimlardan foydalanish, biometrik texnologiyalarni xususiyatlari bo‘yicha takliflar berildi.