MIKROELEMENTLARNING AHAMIYATI - Muzaffarov O.; Mo’ydinova D.; Xoshimova M. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu ishda tabiatda uchraydigan mikroelementlarning xususiyati va amalda qo’llanilishi xaqida ma’lumotlar keltirilib, ularning foydali tomonlari, o’simlik va tirik sistemalardagi jarayonlarning o’tishida ishtiroki va boshqa tomonlari yoritilgan.