YUQORI MOLEKULYAR BIRIKMALARNING SINTEZ QILISH USULLARI - Muzaffarov O.; Mo’ydinova Dilnoza; Olimjonova G. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu ishda yuqori molekulyar birikmalarning axamiyati va sintezi xaqida ma’lumotlar keltirilib, ularning qo’llanilishi, tirik sistemalardagi jarayonlarning o’tishida ishtiroki va boshqa tomonlari yoritilgan. Polimerlarning turlari va o’ziga xos xususiyatlari xaqida tuchuncha berilgan.