IXTISOSLASHGAN SAN’AT MAKTABLARIDA O’QUVCHILARGA NATYURMORTNI RANGTASVIRDA ISHLASHGA O’RGATISH METODIKASI - NURMATOVA NOILA MUHIDDINOVNA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqola umumiy o‘rta ta’lim maktablarining o‘quvchilariga tasviriy san’atning natyurmort janrida amaliy vazifalarni bajarish mashg‘ulotlarini tashkil etish, natyurmort janrida ijod qilgan rassomlar, natyurmort janrida akvarel bo‘yoqlar bilan ishlash texnolgogiyalari yoritilgan.