“OMMAVIY AXBOROT VOSITALARINING JAMIYATDA TUTGAN O’RNI” - Isomiddinov Sardorbek Davronbekovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya:Mazkur maqolada ommaviy axborot vositalarining jamiyat hayotida tutgan o’rni va jamiyat taraqqiyotining muhim elementi sifatida tadqiq etishga qaratilgan.