XALQARO BAHOLASHNING PISA DASTURI VA UNGA O’QUVCHILARNI TAYYORLASH - Haydarova Nafisaxon Mirzavaliyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya:Ushbu maqolada PISA xalqaro baholash dasturi to’g’risida umumiy ma‘lumotlar, xalqaro baholash dasturlari asosida o’tkaziladigan test jarayoniga qo’yiladigan talablar berilgan bo’lib,keng jamoatchilik ta‘lim muassasalari rahbarlari, o’qituvchilar,o’quvchilar va ularning ota-onalari uchun mo’ljallangan ma‘lumotlar berilgan.