BOSHLANG’ICH SINF OQUVCHILARIGA TINISH BELGILARINING QOLLANILISHINI O’RGATISH. - Mambetnazarova Gozzal Orazbayevna; Shabatova Rabigʻa Janasbay-qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Boshlang'ich sinf o'quvchilarining yozishida tinish belgilarini tog'ri ishlata olmaslik sabablari, o'quvchilardan diktant ishi olish paytida vergul va nuqtani tog'ri qoyishni o'rgatish. Punktuaciya-yozuv orasidagi aloqaning muhim vositalaridan biri ekanligini o'quvchilarga tushintirish.