THE ESSENCE OF THE BALANCE SHEET AT THE ENTERPRISE - Yusupova Farizabonu Zarifovna; Egamkulov Davlatbek Bakhodirovich; O‘ktamova Guljahon Nosirjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada korxonalarda buxgalteriya balansini olib borish haqida ma`lumotlar beriladi. Bunda buxgalteriya balansini olib borishda boshqa mamlakatlar tajribasi o`rganiladi va ushbu ma`lumotlar amaliy tahlil qilingan holda ilmiy asoslangan taklif va mulohazalarimizni berishdan iborat bo`ladi.