KONSTRUKTIV ELEMENTLARNING ESKIRGANLIK DARAJASINI BAHOLASH. - Davlatov Diyor Dilshodovich; Qurbonov Feruzbek Abdulla o’g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Barcha binolar vaqt o’tishi bilan tamir talab ahvolga kelib qoladi. Konstruktiv elementlarni eskirganlik darajasini bilish juda muhim. Shunga ko’ra ularga mablag‘ ajratiladi va rekonstruksiya ishlari olib boriladi. Maqolaning asosiy mazmuni qurilishda binolarning eskirganlik darajasini o’rganish va baholashdan iborat.