“YANGI O’ZBEKISTONNING YOSHLARGA VA TA’LIM TIZIMIGA OID DAVLAT ISLOHATLARI VA UNING MAZMUN-MOHIYATI” - Isomiddinov Sardorbek Davronbekovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola mamlakatimida olib borilayotgan islohatlarning asosi bo’lmish yoshlar masalasiga e’tiborning dolzarbligi, yoshlarga oid islohatlar va yaratilayotgan imkoniyatlardan ularni xabardor qilishga qaratilgan bo’lib bundan tashqari mamlakatimida yoshlarga nisbatan olib borilayotgan oqilona va samarali siyosatining ustuvor xususiyatlari, mamlakatimizda mustaqillikdan keyingi yillar davomida ushbu sohada amalga oshirilayotgan islohatlarning qisqacha talqini yoritib berilgan.