BIOLOGIYA FANINING BOSHQA FANLAR BILAN ALOQADORLIGI - Juraeva Lobar Shomuradovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biologiya fanini boshqa fanlar bilan bog’liqlik jihatlari va fanlarni bog’lab o’qitishning pedagogik asoslari haqida so’z boradi.