MUTAXASSISLARINING INTUITSIYASINI VA SUPERSENSOR IDROKNI RIVOJLANTIRISH - Iskandarov Jaxongir Sharipovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ko‘p hollarda sezgi ko‘p qarorlar qabul qilishda va hayotiy vaziyatlarda muhim o‘rin tutadi. Katta korxonalar va firmalarning rahbarlari buni ko‘pincha kam baholaydilar. Intuitsiyaning mavjudligi va uni tinglash qobiliyati ma'lumotlarning etishmasligi bo‘lgan vaziyatning natijasiga ijobiy ta'sir ko‘rsatadi. Bundan tashqari, qarorlarni tezda tuzish kerak, shuningdek, o‘qish uchun vaqt topilmaydi, muammolarni tushunish va ishonchli axborot yo‘q bo‘lganda ham muhimdir.