SPORT MASHG’UOTLARINING METODIK XUSUSIYATLARI - Husenova Sarvar Samandarovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, sportning shaxs hayotida tutgan o’rni, sport mashg’ulotlarining metodik xususiyatlari va sport haqida keng tushunchalar berib o’tilgan,