KO‘RISH QOBILIYATIDA MUAMMOSI BOR TALABALAR BILAN RAQS TA’LIMINI TASHKIL ETISH USULLARI - Abraykulova Nasiba Erkinovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada muallif tomonidan kо‘rish qobiliyatida muammosi bor talabalar bilan raqs ta’limini tashkil etish usullari, bu borada uchrayotgan muammolar hamda yechimi sifatida takliflar berilgan.