ИЖТИМОИЙ РИВОЖЛАНИШ СОҲАЛАРИДА ИНКЛЮЗИВ РАҚС ТАЪЛИМИНИНГ АФЗАЛЛИКЛАРИ - Фазлиева Зебо Камарбековна (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ушбу мақолада психомотор, когнитив, аффектив ва имконияти чекланган болаларда инклюзив рақснинг аҳамияти, инклюзив рақс таълимида иштирок этиш асосида ҳаёт сифатини ошириши мумкинлиги ҳақида баён этилган.