КАТАРАЛ-ЙИРИНГЛИ БРОНХОПНЕВМОНИЯНИНГ ПАТОМОРФОЛОГИЯСИ (ҚЎЗИЛАРДА) - И.Х.Райимкулов; Д.Х.Нишанов; Ғ.Ғ.Жабборов (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ушбу мақолада қўйларда катарал-йирингли бронхопневмониянинг патоморфологияси ҳақида адабиёт манбааларига асосланган маълумотлар келтирилган, касалликнинг клиник кечиши, нобуд бўлган ҳайвоннинг характерли белгилари ва паталогоанатомик ўзгаришлар баён қилинган.