BOLA RIVOJLANISHI DINAMIKASIDA KINEZIOLOGIYANING TA’SIRI - Eshmurodova Dilafruz Suvonovna; Tariboyeva Ortigʻoy Abdushukurovna; Allayorova Malohat Gʼofurovna; Doʻstova Zebo Akmalovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola Kinesiologik mashqlar majmuasi shovqin Barmoqlarning nozik motorli harakatlarini rivojlantirish. Muqobil ravishda va iloji boricha tezroq barmoqlarga teginish, indeks, o'rta va hokazolarni bosh barmog'i bilan halqaga ulash va hokazo. Sinov to'g'ri chiziqda (ko'rsatkich barmog'idan ... gacha) amalga oshiriladi