O’QITUVCHILAR- MAKTABNING KO’ZGUSI - Jurayeva Moxinur Qodirovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’qituvchining ta’lim-tarbiya jarayonidagi o’rni va davlatimizning ustoz va murabbiylarga ko’rsatayotgan e’tibori haqida fikr bildirgan.