BOSHLANǴICH SINF ÓQUVCHILARNING ONA TILI MALAKALARINI OSHIRISHDA INTERFAOL METODLARNING AHAMIYATI - Tolıboyeva Durdona (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Bu maqolada boshlanǵich sinf óquvchilarini ona tilin órgatish jarayonida interfaol metodlarning tutgan órni haqida ma’lumotlar berilgan.