ENG MUHIM EKOLOGIK MUAMMOLAR, ULARNING HAL ETISHNING DOLZARBLIGI - Ro'zmetova Bonu Oybek qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada eng muhim ekologik muammolar, ularning hal etishning dolzarbligi va boshqa masalalar bo’yicha so’z boradi.