NUTQNING KOMMUNIKATIV SIFATLARI VA ULARNING ALOQA JARAYONIDAGI ROLI - Djumamuratova Farangiz (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Bu maqolada ta’sirli nutq tuzish malakalari, ya’ni nutq madaniyati, uning asosiy tushunchalari, nutqning kommunikativ sifatlarining turlari va ularning aloqa jarayonidagi roli haqida aytib o'tiladi.