ЎҚУВЧИЛАРНИНГ АХБОРОТ МАДАНИЯТИНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА МАКТАБ КУТУБХОНАСИНИНГ РОЛИ - Султанова Зухра Шухратовна (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: Ушбу мақолада мактаб кутубхонасининг ахборот-таълим соҳасидаги ўрни, ўқувчиларнинг ахборот маданияти тушунчаси ва уни шакллантириш йўллари, мактаб кутубхоналари фаолиятида олимларнинг қарашлари ёритилган