MAKTABGACHA TA’LIM YOSHIDAGI BOLALARNING SOGʻLOM RIVOJLANISHIDA SPORTNING AHAMIYATI - Mashhura Yusupova Zulfiddin qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Maktabgacha ta'lim yoshidagi bolalarning sogʻlom rivojlanishida sportning ahamiyati haqida ma'lumotlar berilgan.