MAKTABGACHA TA`LIM TASHKILOTLARIDA INDIVIDUALLASHTIRILGAN TA`LIMGA O`TISHDA TARBIYACHILARNI TAYYORLASH METODIKASI - Ilesova Lazzat Asan kizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada maktabgacha ta`lim tashkilotlarida tarbiyachilarning roli, individuallashtirilgan ta`limga o`tishda tarbiyachilarni tayyorlash metodikasi, qo`yiladigan shartlar, vazifalar haqida so`z boradi.