NAVOIY ASARLARIDA ARABCHA O`ZLASHMALAR - Mengliboyev Muhammadkalom; Karimboyeva Zebo; Xalnazarova Leyla (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Alisher Navoiyning “Badoye ul bidoya” devoniga kiruvchi mashhur “Ashraqat min” deb boshlanuvchi g`azalidagi arabcha so`zlar va ularning izohi yoritib berilgan.