ZAHIRIDDIN MUHAMMAD BOBUR IJODIDA VATAN SOG‘INCHI - Avezova Gulnoza; Xasanboyeva Farangiz (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: maqolada Bobur ruboiylarida vatan sog`inchining aks etishi jihatlari ochib beriladi. Ruboiylar ma`nosi va Bobur shaxi bir jihatdan ochib beriladi.