PAST O’LCHAMLI KVANT SISTEMALARNING TASNIFI - Xolliyev Azizjon Shukurillayevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada turli kristall panjara parametrlariga ega bo'lgan ikkita material bo’linishidagi kvant nuqtalarini o'z-o'zidan tashkillanish usulini ko'rib chiqilgan.