BOSHLANG`ICH SINF O`QUVCHILARI TARBIYASIDAGI MUAMMOLAR - Ibodullayeva Madina Muzaffar qizi; Sheraliyev Sarvarbek Jumali o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Tayanch so`zlar: Yosh avlod, milliy mafkura, farzand, tarbiya, yuksak ma’naviyat, pedagog, qadr-qimmat, ijtimoiy muhofaza, ehtiyojmand, ma’naviy qo‘llab-quvvatlash