DURPOSHSHO XUDOYNAZAROVA BOLTABOYEVNA HAYOTI VA IJODI - Botirov Tolibjon; Ko`palova Mahfuza; To`xtaboyeva Venera (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada Durposhsha Xudoynazarova hayoti va ijodi haqida ma`lumot berilgan. “Bir tutam yog`du” she`riy kitobidagi vatan mavzusi yoritilgan.