NAVOIYNING “ZIHI HUSNUNG” G`AZALIDA ARABCHA O`ZLASHMALAR - Reymova Gulrux; To`xtaboyeva Munisa; Muhiddinova Yulduz (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Alisher Navoiyning “Badoye ul bidoya” devoniga kiruvchi mashhur “Zihi husnung ” deb boshlanuvchi g`azalidagi arabcha so`zlar va ularning izohi hamda g`azaldagi qo`llanilgan arabcha so`zlar lug`ati keltiriladi