UZP QURILMASI TRAVERSASINI PAYVANDLASH TEXNOLOGIYASI - T.M.Isaboyev; Toshtanov Yaxyo Nasriddin o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
O'zbekiston Respublikasi davlat mustaqilligining dastalabki yillaridan boshlab temir yo'l soxasini rivojlantirishga bo'lgan katta e'tibor natijasida mazkur sohada yuksak marralarga erishilmoqda bugungi kunga kelib temir yo'l transporti tizimi o'z tarraqqiyotining yangi bosqichiga ko'tarildi.