TIKUVCHILIK FANLARINI O’QITISHDA FAOL TA’LIM USULLARIDAN FOYDALANISH USLUBLARI - Xolikova Dilafruz Abdumannopovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Anotatsiya: professional ta’lim va kasb-hunar maktablarida tikuvchi kasbini o’rgatishda o’qitiladigan tikuv buyumlarini loyihalash, kostyum kompozitsiyasi, kostyum kreativ grafikasi, tikuvchilik materialshunosligi, tikuv jihozlari fanlarida qo’llaniladigan faol ta’lim usullariga yoritilgan.