OLIY TA’LIM TIZIMINI RIVOJLANTIRISHDA AKADEMIK ERKINLIKNI DEMOKRATIK NEGIZLARI - Xudayberganov Shuhrat Shavkat o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Oliy ta’lim tizimini rivojlantirishda Akademik erkinlikning demokratik negizlari, akademik erkinlikni himoya qilish va ularga bo‘layotdan tahdidlar haqidagi tushunchalar o‘rganilgan.