KASB-HUNAR MAKTABLARIDA «INFORMATIKA VA AXBOROT TEHNOLOGIYALARI» FANINI KASBGA YO’NALTIRIB O’QITISH METODIKASI - Tagayeva Barno Mamatkasimovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Kasb–hunar kollejlarida “Informatika va axborot texnologiyalari” fanida kasbga yo’naltirib o’qitish metodikasini takomillashtirish va interfaol metodlarni qo’llash kabi fikrlar yoritilgan.