FERMALARNI PAYVANDLASHDA DASTAK YOYLI PAYVANDLASH TEXNOLOGIYASI - Jaloldinov Abdulaziz Ziyoyidin o’g’li; Qirg’izaliyev Nodirbek Holdarovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Respublikamizda hozirgi kunda Payvandlash texnalogiyasi rivojlanib borayotgani sari shu sohaga ko’plab yangiliklar kiritilmoqda, bulardan biri Fermalarni yoyli dastakli paymandlash texnalogiyasi.