AVTOTRANSPORT VOSITALARINI QISMLARGA AJRATISH VA YIG‘ISHDA QO‘LLANADIGAN ASBOB-USKUNA, MOSLAMA VA JIXOZLAR BILAN TANISH, ULARDAN FOYDALANISH VA XAVFSIZ ISHLATISH USULLARINI O‘RGANISH - Shaxobiddinov Muhiddin Mahammatibroximovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada bugungi kunda Yurtimizda “Proforssional ta’lim muassalari”. Texnikum ,kasb-hunar maktablarida “Avtomobillarni ishlatish va tamirlash yo’nalishi talabalarini quyida «Avtomobilni qismlarga ajratish va yig‘ish o‘quv amaliyotida qo‘llanadigan asbob-uskuna, moslama va jixozlar»ni o‘quvchi talabalarga amliy va nazariy ko‘nikmalar berish uchun qo‘llanma. Avtotransport vositalarini rivojlanishi, kommunikatsion texnologiyalar yangilanib borayotgan davrda mazkur sohada bo’layotgan kamchilik va yangiliklar to’g’risida o’quvchilarga tushunchalar berish maqsad qilib belgilangan.