YORUG‘LIK TEZLIGINI TAHLILI - Qodirov Abdusattorxoji Mamajonovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yurug’lik tezligi haqida barcha malumotlar yoritilgan hamda yorug’lik tezligini sekuntiga qancha tezlikda harakatlanishi haqida ko’rsatilgan.