KPI SHAXSIY BAHOLASHNING ZAMONAVIY TIZIMI - Abdumoʻminov Muzaffar Erkin oʻgʻli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada tarmoqlarning bozor mexanizmida asosiy bo‘g‘inga aylanib borayotgan savdo xizmatlarida yordam beruvchi KPI shaxsiy baholash tizimlarini har tomonlama chuqur o‘rganish maqsad qilingan