YOSHLAR TARBIYASIDA OILANING ROLI - Suyumova Marhabo Sherzod qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tarbiyada oilaning roʻli nechog‘lik kattaligi yoritilgan. Har bir oilaning farzandi bu Oʻzbekistonning farzandidir, shuning uchun ularni yaxshi xulqli va tarbiyali qilib tarbiyalash hammamizning oldimizdagi eng oliy burchimizdir. Bolalarga e’tiborli boʻlish, ularga vaqt ajratish ota-onalarimizning eng oliy vazifasi. Mana shu yosh avlod yurtimizni gullab-yashnashi uchun hissa qoʻshishga ishonamiz.