ALOHIDA TA’LIMGA EHTIYOJI BO’LGAN BOLALARDA O’QUV MOTIVATSIYASINI OSHIRISHDA O’YIN TERAPIYASINING AHAMIYATI - Xamrayeva Maftuna Shuhrat qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Alohida ta’limga ehtiyoji mavjud o’quvchilarni qiziqishlarini oshirish, o’quv motivini shakillantirishda aynan o’yin terapiyasining o’rni va ta’siri, o’yin terapiyasini qo’llash masalalari, o’quvchilarning rivojlanishi, tarbiyalanishida alohida rol o’ynashi haqida to’xtalib o’tilgan.