ИСЛОМИЙ МИКРОМОЛИЯЛАШТИРИШ ТАШКИЛОТИ ФАОЛИЯТИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ - Маматкулов Ҳумоюн Бобир ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотатсия: Мазкур мақолада мамлакатимизда ислом молияси тармоғи асосида микромолиялаштириш фаолияти тизимини ташкил этиш ва унинг истиқболлари масалалари кўриб чиқилган.