MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA RAHBARLIK QILISHNING YO`LLARI - Abdullayeva Umida Toshpo'latovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida rahbarlik qilishning asosiy yo’llari va rahbarga xos intizomiy holatlar bo’yicha ma’lumotlarga to’xtalib o’tilgan.