BOSIM OSTIA PAYVANDLASH USULLARINI VA ULARNI QO`LLANISH SOHALARINI TAHLILI - Qosimov Karimjon Zuhriddinovich; Komilov Abrorjon Baxtiyorjon o`g`li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Kirish. Barcha bosim bilan payvandlash jarayonlari ichida kontaktli payvandlash usuli eng ko‘p qo‘llaniladi, ya’ni payvandlashda foydalaniladigan uskunalarning deyarli 97 foizi ana shu usulning hissasiga to‘g‘ri keladi.