ZAMONAVIY METAL TO’SIQLARNI QO’LDA YOYLI DASTAKLI PAYVANDLASH USULIDA TAYYORLASH - Abdullayev Shavkatbek Azimovich; Sotvoldiyev Diyorbek Abdumalik o`g`li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Sanoatni jadal rivojlanishi natijasida payvandlashni roli beqiyosdir xozirgi kunda iqtisodiy rivojlanish darajasini ko‘rsatib beruvchi tarmoqlardan biri hisoblanadi. Payvandlash sanoatida fan-texnika taraqqiyoti yutuqlaridan foydalangan holda yuqori texnologiyalarga tayangan holda mahsulot ishlab chiqarilmoqda.