BULDUZER OTVALINI PICHOG‘ QISMINI PAYVANDLAB QOPLAB RESURSINI OSHIRISH TEXNALOGIYASI - Sh.Yo‘ldashev; Muhammadaliyev Muhammadyusuf (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Buldozer pichog'i - bu' bu buldozerning old tomoniga o'rnatilgan og'ir metall plastinka. Asosan toshni, qumni, tuproqni va chiqindilarni itarish vazifasi yuklangan, u har xil vazifalar uchun mos bo'lgan har xil konfiguratsiyada shakllangan' Buldozer toifasiga kiruvchi" standart" Pichoqlar haqida gap ketganda har xil narsalarni anglatishga intiladi, chunki har bir mashina unumdorligi uchun har xil tarzda ishlab chiqilgan. Quyida pichoqlarning har xil turlari mavjud.