JEKE ISBILERMEN PUQARALARDIŃ HUQIQIY STATUSI - U.M.Xudaynazarova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotaciya: Bul maqalada puqaralardıń búgingi kúndegi huquqıy statusı haqqında sonday-aq búgingi kúndegi mámleketimizde isbilermenlik huquqında ámelge asırılıp atırǵan reformalar haqqında sóz etiledi. Sonday-aq isbilermenlik haqqında qanday normalar kórsetilip ótilgenligi haqqındaǵı isbilermenlik tarawındaǵı búgindegi mashqalalar haqqında sóz etiledi.