, TUN PANJARALARI” QISSASIDA RAMZIYLIK - Umaraliyeva Dilnoza Shukurjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada oʻzbek modern adabiyoti vakili Nazar Eshonqulnin , Tun panjaralari" qissasi tahlil qilinqan. Asarning noodatiy badiiy talqin uslubi haqida mulohazalar bildiriladi. Oʻziga xos jihatlari haqida xulosalar qilinadi.